LIONS CLUB 6211 MAASTRICHT OP WEG NAAR DE CHARTER

Lions Club Maastricht 6211 i.o bevindt zich momenteel aan de vooravond van een belangrijke gebeurtenis in haar geschiedenis. Na zes jaar oprichten en uitgroeien is zaterdag 21 november de grote dag dat we geïnstalleerd worden als officiële Lions Club in Maastricht.

Installatie officiële Lions Club
De ‘troep’ leeuwinnen van LCM 6211 heeft het magische aantal van 20 vrouwen bereikt. Het aantal dat nodig is om onszelf een volwassen Lions Club te mogen noemen en waarmee we het label ‘in oprichting’ achter ons kunnen laten. We zijn op volle sterkte en gaan met volle kracht vooruit. Dit betekent dat we op zaterdag 21 november gaan ‘charteren’. Vanaf dat moment zijn we een officiële Lions Club binnen het internationale netwerk van de Lions.

Vrouwen aan de bal
Uiteraard laten we onze charter niet onopgemerkt voorbij gaan. Naast een feestelijke avond in intieme kring op zaterdag 21 november, vindt die avond ook de aftrap plaats van een week waarin we elke dag een andere groep bijzondere, inspirerende vrouwen in en rond Maastricht aan de bal laten. Wereldvrouwen, ouderen, mantelzorgers, alleenstaande vrouwen en vrouwen met een psychische ziekte. Allemaal inspirerende vrouwen met prachtige levensverhalen. Vrouwen die we een dag of avond willen ontzorgen, elk op een passende manier in lijn met ons motto ‘Do small things with great love’. Omdat ze ons inspireren, omdat we hun verhalen willen verspreiden en vooral: omdat ze het verdienen.

Hart, handen en hoofd
LCM 6211 werd eind 2009 opgericht en groeide in de afgelopen jaren uit tot een club met 22 ambitieuze en enthousiaste vrouwen die zich met hart, handen en hoofd inzetten voor de gemeenschap en elkaar. De charter op 21 november zal plaatsvinden onder begeleiding van Roel Hetterscheidt, Districtsgouverneur 110CO, Jesper Hansen, President Lionsclub Maastricht Mondial, David Franz, Secretaris Lionsclub Maastricht Mondial en Onno Menger, Guiding Lion, Lionsclub Maastricht Mondial. De komende tijd houden wij je graag op de hoogte van onze belevenissen in de aanloop naar onze charter. Houd onze website goed in de gaten en/of volg ons via Facebook. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *