Terugblik 2016

April 2016 Kleding donatie Mondriaan Maastricht

Met een club vol dames hebben we thuis de kasten uitgeplozen. Met een auto vol kleding togen we naar de Stichting  Mondriaan Maastricht (Vijverdal), waar we de bescheiden opbrengst doneerden aan het winkeltje Obralan.

April 2016 Koken Ronald Mc Donald huis

Ouders die logeren in een Ronald McDonald Huis willen het liefst de hele dag bij hun zieke kind zijn. Zelfs eten schiet er soms bij in.... Terwijl het juist zo belangrijk is om even op adem te komen, voor jezelf te zorgen en anderen te ontmoeten die in dezelfde situatie verkeren!

Omdat we dat heel goed begrijpen, koken we dit jaar twee keer voor deze ouders: vorige week konden we de gezinnen blij maken met een heerlijke huisgemaakte maaltijd!
Het werd een fijne avond, voor hen EN voor ons!

Juni 2016 pannenkoeken bakken in het AZC Maastricht

We hebben samen met de vrouwen en kinderen in het Asielzoekerscentrum Maastricht pannenkoeken gebakken en versierd. Wat een mooie dankbare dag!

Juni 2016 Eerste bestuurswissel een feit

De eerste bestuurswissel van Lions Club Maastricht 6211 is een feit. Ontzettend veel dank voor de zes tropenjaren: Karinvan der Ven, Eveline van Thoor, SuzanneRoomberg en PatriciaPijls en  MaxineHofman Succes: Maaike Vodeb , Gonneke Gubbels, Dorienne Plumen Cècely Loontjens!

 

Oktober 2016 kennismaking met de vrouwen van de Turkse gemeenschap Maastricht

Kennismaking met de vrouwen van de Turkse gemeenschap Maastricht. Met een prachtige rondleiding in de Turkse Moskee Tevhid.

 

9 december 2016 Voedselbankactie bij Jan Linders

In samenwerking met Jan Linders Tongerseweg vragen we bezoekers om 1 item extra te kopen bij de boodschappen, en dat te doneren aan de Voedselbank. Wat een mooie dag! Dankzij de bijdragen van heel veel mensen die vandaag boodschappen deden bij Jan Linders Tongerseweg mochten we aan het eind van de dag ruim 2500 boodschappen doneren aan de Voedselbank. Wat een mooi resultaat uit zoveel warme harten. Dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd!