Lions club 6211 op weg naar de charter

Na zes jaar oprichten en uitgroeien werd op zaterdag 21 november 2015 Lions Club Maastricht 6211 geïnstalleerd als officiële Lions Club. 

 

Installatie officiële Lions Club

De ‘troep’ leeuwinnen van LCM 6211 bereikte in 2015 het magische aantal van 20 vrouwen. Het aantal dat nodig was om onszelf een volwassen Lions Club te mogen noemen en waarmee we het label ‘in oprichting’ achter ons mochten laten. Met 20 vrouwen waren we op volle sterkte en gingen we met volle kracht vooruit. Dit betekende dat we op zaterdag 21 november werden 'gecharterd'. De charter vond plaats onder begeleiding van Roel Hetterscheidt, Districtsgouverneur 110CO, Jesper Hansen, President Lionsclub Maastricht Mondial, David Franz, Secretaris Lionsclub Maastricht Mondial en Onno Menger, Guiding Lion, Lionsclub Maastricht Mondial. Sinds dat moment zijn we een officiële Lions Club binnen het internationale netwerk van de Lions. 

 

Vrouwen aan de bal

Uiteraard lieten we onze charter niet onopgemerkt voorbij gaan. Naast een feestelijke avond in intieme kring op zaterdag 21 november, vond die avond ook de aftrap plaats van een week waarin we elke dag een andere groep bijzondere, inspirerende vrouwen in en rond Maastricht aan de bal lieten. Wereldvrouwen, ouderen, mantelzorgers, alleenstaande vrouwen en vrouwen met een psychische ziekte. Allemaal inspirerende vrouwen met prachtige levensverhalen. Vrouwen die we een dag of avond wilden ontzorgen, elk op een passende manier in lijn met ons motto ‘Do small things with great love’. Omdat ze ons inspireerden, omdat we hun verhalen wilden verspreiden en vooral: omdat ze het verdienden. 

 

Hart, handen en hoofd

LCM 6211 werd eind 2009 opgericht en groeide in de afgelopen jaren uit tot een club ambitieuze en enthousiaste vrouwen die zich met hart, handen en hoofd inzetten voor de gemeenschap en elkaar.